Social Saturday

Op zaterdag 17 november vindt de Social Saturday editie van Gat in de Markt plaats! De editie vindt plaats in de Social Impact Factory in Utrecht, dé hotspot voor sociaal ondernemen in Utrecht en dus dé perfecte locatie voor Gat in de Markt. Kom langs om duurzame en eerlijke producten te shoppen, sociale en duurzame ondernemers te ontmoeten en workshops bij te wonen!

Deelnemers markt

Mambeco
Billenboetiek
Bostelbakkers
Toekies
Biowijnclub
Fraenck
D.D. Creatives Team
Brouwerij het Licht
Botma & van Bennekom
Thuisafgehaald

Workshops

Duurzame Routine by Green Routine

We willen allemaal een duurzame wereld en die wereld begint bij onszelf! Daarom is het belangrijk om een zo duurzaam mogelijke leefstijl te hebben, maar hoe creëer je die? Wat is duurzaam? In deze workshop reflecteer je op je huidige routine en ga je actief aan de slag om deze te verduurzamen! Dat doen we door in een opdracht voor jezelf een realistische duurzame routine te creëren die voor jou werkt. Tijdens de workshop gaan we in op onderwerpen als voeding, kleding, producten van schaarste of schadelijke materialen en hoe je jouw impact kunt meten. Na de workshop heb je praktische handvaten om jouw routine te gaan veranderen en dus echt impact te maken!

Ook bij deze workshops zijn er maar beperkt plaatsen beschikbaar dus meld je aan via marketing@gatindemarktutrecht.nl of stuur ons een bericht via facebook of instagram!

Wanneer: 17 november, 11:30
Waar: Social Saturday, Social Impact Factory Utrecht
Kosten: 2,50 pinnen aan de deur

 

Workshop Slow Fashion by Wana Bana!

Word je bewust van de consequenties van het kopen van fast fashion en wees onderdeel van de oplossing! Deze workshop focust zich op de harde waarheid die schuilgaat achter fast fashion én zit vol met super behulpzame en leuke tips voor consumenten over het maken van bewuste keuzes en het toepassen van slow fashion in de eigen garderobe! Deelnemers kunnen ook hun eigen ervaringen en uitdagingen met slow Fashion delen om persoonlijke tips te ontvangen! Afsluitend is er een mogelijkheid om de makers van de kleding die jij aanhebt te confronteren door het maken van een foto en hem te posten met #WhoMadeMyClothes? Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus reserveer je plek via marketing@gatindemarktutrecht.nl of stuur ons een berichtje via facebook of instagram!

Wanneer: 17 november, 13:00
Waar: Social Saturday in de Social Impact Factory Utrecht
Kosten: 2,50, pinnen bij de deur

 

Overige activiteiten

Er zal een stadswandeling georganiseerd worden vanuit de Gemeente Utrecht

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/315046055958770/